ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟

پیشنهاد رهبر انقلاب تنها راهکاری است که در فلسطین راهگشا است

پیشنهاد رهبر انقلاب تنها راهکاری است که در فلسطین راهگشا است وزیر خارجه کشورمان گفت: پیشنهاد رهبر معظم انقلاب تنها راهکاری است که در فلسطین می‌تواند راهگشا باشد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۱ - ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 04
کد خبر: ۳۵۲۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در حاشیه آیین آغاز به کار انجمن دیپلماسی ایرانی که بعدازظهر امروز (سه‌شنبه) در مرکز مطالعات سیاسی و بین‌الملل برگزار شد، در جمع خبرنگاران، در خصوص سفر بورل به ایران گفت: اروپا در جایگاهی نیست که برای طرح ادعایی خود در قالب ماده ۳۶ عمل کند، چرا که ایران بعد از خروج آمریکا از برجام این ماده را در برابر نقض تعهدات از سوی آمریکا و اروپا مطرح کرد.

 

وی در خصوص مساله فلسطین، ادامه داد: پیشنهاد رهبر معظم انقلاب تنها راهکاری است که در فلسطین می‌تواند راهگشا باشد.

 

منبع: مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار